Sök
Stäng denna sökruta.

Treddy ingår samarbete med Citiboard.se och Torggruppen.se

Movexum-alumnen Treddy lanserar sin frakt- och betaltjänst på Citiboard och Torggruppens 171 annonstorg. Samarbetet ska skapa nya trygga förutsättningar för användare att sköta hela affären när varor skickas, direkt på marknadsplatsen.

Treddy skapades för att göra svensk begagnathandel tryggare. Tjänsten är en säker och enkel helhetstjänst för byte av pengar och vara mellan privatpersoner, när varan skall skickas inom Sverige. I tjänsten ingår spårbar och försäkrad frakt, säker betalning via Swish, BankID-verifiering, köpekontrakt, 24 timmars undersökningstid av varan för köparen samt köpar- och säljarskydd. Under 2023 inleds ett nytt kapitel för Treddy genom att öppna upp och bli frakt- och betalningslösning på marknadsplatserna Citiboard och alla Torggruppens torg.

Emil Svensson och Jacob Lundberg är grundarna av Treddy.


Vi ser stor potential i att växa tillsammans med Citiboard, Torggruppen och andra marknadsplatser där vi kan stärka deras frakt- och betalningsalternativ, förklarar Emil Svensson, VD och grundare.

Citiboard och Torggruppens marknadsplatser är sedan många år etablerade handelsforum inom svensk begagnathandel. Här kan du kostnadsfritt annonsera för att nå tusentals potentiella köpare eller hitta tusentals annonser. Genom samarbetet med Treddy kommer nu Citiboard och Torggrupperns marknadsplatser också erbjuda tjänster för säker betalning, frakt och identifiering av användare.

Vi ser stor potential i att nu kunna erbjuda en funktion för begagnathandel mellan privatpersoner med trygg betalning och frakt tillsammans med Treddy. Samarbetet med Treddy kommer stärka Citiboard och Torggruppens tjänsteutbud och skapa tryggare handelsförutsättningar. Vi ser även en stor utvecklingspotential i Treddys tjänst”, menar Daniel Johansson, delägare Guwijo Invest AB (Citiboard & Torggruppen).

I samband med lanseringen introducerar Treddy också nya betalningsmetoder i form av Swish-betalningar och direktutbetalningar. De nya betalningsmetoderna kommer skapa snabbare affärer och en bättre användarupplevelse.

Kontakt:                                                              

Emil Svensson

[email protected]
072-7443097
Jacob Lundberg
[email protected]
072-2524952

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.