Treddy öppnar sin första investeringsrunda

Vill du vara med på en spännande resa där målet är inställt på en nollvision av bedrägerier på begagnatmarknaden?

Inkubatorbolaget Treddy har öppnat upp sin första investeringsrunda, läs mer på https://lnkd.in/eYGWqjzS eller genom att scanna QR-koden på bilden.

Treddy är Sveriges enda helhetslösningen för säkra begagnataffärer, när varor ska skickas. Treddys tjänst agerar som en trygg och enkel tredje part mellan köpare och säljare i deras begagnataffärer, oavsett vilken annonsplats varan finns på. Kunderna får med Treddy säker betalning, 24 timmars undersökningstid av varan, spårbar försäkrad frakt,  BankID-legitimerade användare, omdömen på motparten och ett automatiskt köpekontrakt.

Fler nyheter

Stipendier till framväxande GIS-företag i Gävle

Stipendierna tilldelas bolag som gjort framstående insatser inom GIS-området och beslutet om vinnarna fattades av Mellansvenska Handelskammaren utifrån ett antal nominerade bolag. Alla tre är startups som genomgår eller har genomgått program hos Movexum.

Läs mer »

Startups och investerare möts under Movexums Demo Day

För andra året i rad arrangerar vi Demo Day där våra bolag för möta ett antal exklusivt inbjudna investerare. Några av de deltagande bolagen kommer att pitcha för kapital medan andra, som ännu inte kommit så långt i sina resor, kommer kunna knyta viktiga kontakter.

Läs mer »

”Nederländerna är först ut, sen skalar vi upp med målet att sälja våra hållbara lampor i hela norra Europa”

Du som följer oss och läser våra nyheter har sannolikt koll på att vi förra veckan avslutade den första omgången av vårt internationella projekt Northbound Scaleups. Våra alumner Studio Tabo blev uttagna att delta och tack vare sitt deltagande i projektet har de redan nu börjat skala upp sin verksamhet och valt ut de land som är först ut i deras internationella satsning.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.