Sök
Stäng denna sökruta.

Treddy öppnar sin första investeringsrunda

Vill du vara med på en spännande resa där målet är inställt på en nollvision av bedrägerier på begagnatmarknaden?

Inkubatorbolaget Treddy har öppnat upp sin första investeringsrunda, läs mer på https://lnkd.in/eYGWqjzS eller genom att scanna QR-koden på bilden.

Treddy är Sveriges enda helhetslösningen för säkra begagnataffärer, när varor ska skickas. Treddys tjänst agerar som en trygg och enkel tredje part mellan köpare och säljare i deras begagnataffärer, oavsett vilken annonsplats varan finns på. Kunderna får med Treddy säker betalning, 24 timmars undersökningstid av varan, spårbar försäkrad frakt,  BankID-legitimerade användare, omdömen på motparten och ett automatiskt köpekontrakt.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.