Vi börjar med livesändningar

Den 28 september bjud Movexum in till höstens första evenemang under rubriken ”Movexum bjuder på kunskap” som för första gången livesände på vår Facebook-sida.


En del av Movexums nya kommunikationsstrageti är att vi ska bli mer tillgängliga och öka närvaron i våra befintliga kanaler. Facebook är en viktig kanal där vi når många, såväl våra bolag och partners men även människor som är nyfikna på vår verksamhet. När säsongen första ”Movexum bjuder på kunskap” den 28:e arrangerades i våra nya lokaler tog vi därför tillfället i akt att för första gången testa att livesända ett event. Det är nämligen också en del av Movexums kommunikationstrategi – att våga testa! Under en knapp timme livesändes kunskapslunchen där inbjuden föreläsare var Sasan Shaba, affärsutvecklare på Energimyndigheten. Sändningen är publicerad på vår Facebook-sida vilket gör att man kan se den när som helst. När vi den 26 oktober arrangerar nästa ”Movexum bjuder på kunskap” hoppas vi kunna bjuda på en ännu bättre upplevelse!
 

Sasan

Movexums VD Ulrika tillsammans med Jini från Solarwave, Christoffer från D-Rail och Sasan.

Fler nyheter

Invigningsvecka för Tini Garments

Nästa vecka inviger Tini Garments sin första ateljé och placeringsorten är Hudiksvall där idén en gång föddes och där affärsidén bland annat jobbades med i ett tidigt skede på innovationsnoden Propell.

Läs mer »

Innovationscheckar – så fungerar det

Kanske har du läst att innovationsmyndigheten Vinnova initierat innovationscheckar och att Movexum är en av organisationerna att ombesörja ansökningsprocessen och utdelningen av några? Här kommer

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.