Vi börjar med livesändningar

Den 28 september bjud Movexum in till höstens första evenemang under rubriken ”Movexum bjuder på kunskap” som för första gången livesände på vår Facebook-sida.


En del av Movexums nya kommunikationsstrageti är att vi ska bli mer tillgängliga och öka närvaron i våra befintliga kanaler. Facebook är en viktig kanal där vi når många, såväl våra bolag och partners men även människor som är nyfikna på vår verksamhet. När säsongen första ”Movexum bjuder på kunskap” den 28:e arrangerades i våra nya lokaler tog vi därför tillfället i akt att för första gången testa att livesända ett event. Det är nämligen också en del av Movexums kommunikationstrategi – att våga testa! Under en knapp timme livesändes kunskapslunchen där inbjuden föreläsare var Sasan Shaba, affärsutvecklare på Energimyndigheten. Sändningen är publicerad på vår Facebook-sida vilket gör att man kan se den när som helst. När vi den 26 oktober arrangerar nästa ”Movexum bjuder på kunskap” hoppas vi kunna bjuda på en ännu bättre upplevelse!
 

Sasan

Movexums VD Ulrika tillsammans med Jini från Solarwave, Christoffer från D-Rail och Sasan.

Fler nyheter

Följ med oss till Kanada

Nästa vecka är det dags för årets upplaga av SSUW, Scandinavian Startup Week. Satsningen, som görs tillsammans med inkubatorerna Bizmaker, Movexum, Företagsfabriken i Kronoberg och

Läs mer »

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev