Vi börjar med livesändningar

Den 28 september bjud Movexum in till höstens första evenemang under rubriken ”Movexum bjuder på kunskap” som för första gången livesände på vår Facebook-sida.


En del av Movexums nya kommunikationsstrageti är att vi ska bli mer tillgängliga och öka närvaron i våra befintliga kanaler. Facebook är en viktig kanal där vi når många, såväl våra bolag och partners men även människor som är nyfikna på vår verksamhet. När säsongen första ”Movexum bjuder på kunskap” den 28:e arrangerades i våra nya lokaler tog vi därför tillfället i akt att för första gången testa att livesända ett event. Det är nämligen också en del av Movexums kommunikationstrategi – att våga testa! Under en knapp timme livesändes kunskapslunchen där inbjuden föreläsare var Sasan Shaba, affärsutvecklare på Energimyndigheten. Sändningen är publicerad på vår Facebook-sida vilket gör att man kan se den när som helst. När vi den 26 oktober arrangerar nästa ”Movexum bjuder på kunskap” hoppas vi kunna bjuda på en ännu bättre upplevelse!
 

Sasan

Movexums VD Ulrika tillsammans med Jini från Solarwave, Christoffer från D-Rail och Sasan.

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.