Dags att söka till höstens omgång av Boost Chamber!

Den 4 oktober är det dags för ännu en omgång av vårt populära utvecklingsprogram. I höst testar vi en uppdaterad upplaga av programmet som kräver mindre resande av deltagarna men mer egenarbete.

Genom vårt uppdrag att bidra till hållbar tillväxt i Gävleborg erbjuder vi att antal olika insatser för entreprenörer och företag som vill affärsutveckla, kommersialisera och lansera sina idéer. Det första steget att påbörja sin resa sker ofta genom vårt utvecklingsprogram Boost Chamber där deltagarna får ta de första stegen i att förädla sin innovativa idé till ett livskraftig företag.

I ledning av våra erfarna affärscoacher och tillsammans med andra idébärare får deltagarna testa, vässa och affärsutveckla sina idéer. Programmet passar personer som tycker sig ha idéer som borde funka, behöver hjälp på vägen framåt, saknar rätt kontakter och som genom beprövad startupmetodik vill påbörja sina affärsutvecklingsresor.

Programmet innehåller workshops och seminarier såväl som eget arbete. Målet är att deltagarna vid avslutat program ska ha kommit så långt i sitt affärsutvecklande att de är redo för intag i vårt inkubatorprogram vilket erbjuder stöd i nästa del av resan.

Är du intresserad, eller vet du någon med en idé du tycker borde utforskas? Skicka oss en intresseanmälan eller kontakta programansvarig affärscoach Gunilla Roberg.

Fler nyheter

InstaSport tar plats i inkubatorn

InstaSport är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen.

Läs mer »

Så bygger du en grym pitch!

En startup som vill ha hjälp med att vidareutveckla sin idé kommer att behöva pitcha den, flera gånger och under olika omständigheter. Vi går igenom några grunder som kan hjälpa dig att leverera en bra pitch.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.