Dags att söka till höstens omgång av Boost Chamber!

Den 4 oktober är det dags för ännu en omgång av vårt populära utvecklingsprogram. I höst testar vi en uppdaterad upplaga av programmet som kräver mindre resande av deltagarna men mer egenarbete.

Genom vårt uppdrag att bidra till hållbar tillväxt i Gävleborg erbjuder vi att antal olika insatser för entreprenörer och företag som vill affärsutveckla, kommersialisera och lansera sina idéer. Det första steget att påbörja sin resa sker ofta genom vårt utvecklingsprogram Boost Chamber där deltagarna får ta de första stegen i att förädla sin innovativa idé till ett livskraftig företag.

I ledning av våra erfarna affärscoacher och tillsammans med andra idébärare får deltagarna testa, vässa och affärsutveckla sina idéer. Programmet passar personer som tycker sig ha idéer som borde funka, behöver hjälp på vägen framåt, saknar rätt kontakter och som genom beprövad startupmetodik vill påbörja sina affärsutvecklingsresor.

Programmet innehåller workshops och seminarier såväl som eget arbete. Målet är att deltagarna vid avslutat program ska ha kommit så långt i sitt affärsutvecklande att de är redo för intag i vårt inkubatorprogram vilket erbjuder stöd i nästa del av resan.

Är du intresserad, eller vet du någon med en idé du tycker borde utforskas? Skicka oss en intresseanmälan eller kontakta programansvarig affärscoach Gunilla Roberg.

Fler nyheter

Stipendier till framväxande GIS-företag i Gävle

Stipendierna tilldelas bolag som gjort framstående insatser inom GIS-området och beslutet om vinnarna fattades av Mellansvenska Handelskammaren utifrån ett antal nominerade bolag. Alla tre är startups som genomgår eller har genomgått program hos Movexum.

Läs mer »

Startups och investerare möts under Movexums Demo Day

För andra året i rad arrangerar vi Demo Day där våra bolag för möta ett antal exklusivt inbjudna investerare. Några av de deltagande bolagen kommer att pitcha för kapital medan andra, som ännu inte kommit så långt i sina resor, kommer kunna knyta viktiga kontakter.

Läs mer »

”Nederländerna är först ut, sen skalar vi upp med målet att sälja våra hållbara lampor i hela norra Europa”

Du som följer oss och läser våra nyheter har sannolikt koll på att vi förra veckan avslutade den första omgången av vårt internationella projekt Northbound Scaleups. Våra alumner Studio Tabo blev uttagna att delta och tack vare sitt deltagande i projektet har de redan nu börjat skala upp sin verksamhet och valt ut de land som är först ut i deras internationella satsning.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.