Sök
Stäng denna sökruta.

Instasport ingår avtal med världsledande PGA

PGA (Professional Golfers’ Association) är som en egen värld inuti golfvärlden. Tänk dig ett sammelsurium av de bästa golfspelarna, instruktörerna och experterna som jobbar tillsammans för att inte bara förbättra sina egna färdigheter utan också för att lyfta hela golfgemenskapen till nya höjder. Det är som en elitklubb där mästarna strävar efter att förbättra spelet och dela med sig av sin kunskap till både entusiaster och nybörjare. Nu ingår inkubatorbolaget Instasport avtal med golfjätten.

Jennifer Pierre är grundare och ägare av InstaSport.

Grattis Jennifer! Vilken fjäder i hatten för dig och Instasport! Berätta lite om samarbetsavtalet med PGA Sverige.

– Instasport kommer att bli exklusiv partner till PGA och vi kommer att branda om oss för att följa PGAs riktlinjer inom branding. PGA kommer att ”ge” vårt system till sina medlemmar. Vi håller just nu på med all planering osv för att bygga om systemet.

När vi pratade för cirka ett halvår sedan var visionen med InstaSport att bli marknadsledande i världen – känns den visionen mer verklig nu med PGA som partner?

– Ja, den visionen känns absolut mer verklig nu med PGA! 

Utöver PGA – vad jobbar du med just nu?

– Utöver PGA har det sista tiden varit fokus på att träffa investerare och få klart allt med vår emission. En av investerarna, Levels, har även kompetens inom utveckling och kommer att sköta den biten för oss. Så vi håller just nu på med allt förarbete och planering för att sätta igång med själva kodandet.

Tänk dig en rörlig kampanj där Instasport marknadsförs – vilken golfare skulle vara drömmen att ha med i en sådan?

– Vi kommer ju att marknadsföra oss som ett PGA-system framöver där InstaSport blir mer ett ”Powered by Instasport”. Men vi börjar ju i Sverige och då är det nog Ludvig Åberg jag skulle vilja se – han är Sveriges nya golfstjärna.  

Hur har den första betaversionen mottagits och när ser vi en uppdaterad version lanseras?

– Den har mottagits väl även om vi inte haft så många användare ännu. Vi kommer att lansera en helt ny version till våren med ny branding och nya funktioner. 

Om InstaSport

Drivs och grundades av Jennifer Pierre. Är en digital plattform med fyra nyckelfunktioner för golfträning; boka “vanliga” träningar, digital träning, samordna gruppträning samt ett statistik- och träningssystem för den egna träningen. Har affärsutvecklats sin idé i Movexums inkubatorprogram sedan våren 2023. Läs mer i vår antagningsintervju och på Instasports hemsida.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Sprint X 2.0 är i gång – ”Vi kom långt redan i förra Sprint X projektet, men det finns mer att göra så vi är glada att få driva ett nytt projekt i ytterligare tre år”

Syftet med det nya projektet, Sprint X 2.0, är att vidareutveckla och fördjupa det arbete som påbörjades i Sprint X. Målet är att nå ut till och stötta fler entreprenörer och innovatörer i länet, samt att öka kompetensen inom internationalisering, kapitalanskaffning, hållbarhet och effektiva team hos Movexums startupbolag.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.