Sök
Stäng denna sökruta.

Nina Ekström – ny projektkommunikatör på Movexum

Från och med 22 april är Nina Ekström ny projektkommunikatör hos oss Movexum. Hon kommer framför allt att arbeta med Northbound Scaleup och SprintX 2.0-projekten. Syftet är att kommunicera de aktiviteter som genomförs och resultaten de leder till. Målet att skapa kännedom om de två projekten och att stärka vårt varumärke.

Nina har lång bakgrund inom detaljhandeln som bland annat visual merchandiser. För fem år sedan bytte hon inriktning och började läsa digital kommunikation på Berghs School of Communication. Idag är hon social media manager i sitt eget företag, Nina Maria Communication, i Stockholm. 

– Jag kommer att vara på plats fysiskt vid evenemang och projektsammankomster i både Sverige och utomlands, men merparten av uppdraget kommer jag att kunna sköta digitalt från Stockholm, berättar Nina. 

Uppdraget på Movexum är tills vidare och på deltid. De första veckorna har Nina varit på plats i Gävle för att träffa sina kollegor och sätta sig in i projekten. Fokus den första tiden kommer att vara Northbound Scaleup. Nina är på plats i Gävle just nu då det är Gävle och Movexums tur att arrangera workshops och seminarier för de deltagande bolagen i NB Scale. I början av juni reser Nina till Tallin i Estland när projektet ska dit i början av juni.

– Det här uppdraget känns både roligt och spännande och jag har fått ett fint mottagande av det härliga gänget på Movexum. Nu ser jag fram mot att komma i gång på riktigt och träffa bolagen som deltar i Northbound Scaleup-projektet den här veckan, avslutar Nina.  

Vill du komma i kontakt med Nina angående något av projekten? Maila henne.

Northbound Scaleups (NBSCALE) is part of the Central Baltic Interreg Programme.
Project partners: Business Turku, Movexum AB, Tallinn Science Park Tehnopol.

Mer om projekten Northbound Scaleup och Sprint X 2.0 hittar du på vår projektsida.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.