Sök
Stäng denna sökruta.

Startup-frukosten lyfter kvinnor som driver innovativa företag

Kvinnor är underrepresenterade när det gäller att äga och driva innovativa bolag. Vi ser det i vår egen verksamhet och vi ser det i hela det innovationsstödjande systemet i Sverige. Det här vill vi ändra, och ett sätt tror vi är att lyfta och synliggöra kvinnor som grundat och driver egna bolag med unika affärsidéer.

Igår var det dags för vår andra startup-frukost female edition som är en del av den här satsningen, och turen hade den här gången kommit till Lovisa Löwenborg (Wire Invest), Ylvali Gerling (MYoroface) och Kristina Kasimir (Green Cleaning) att berätta om hur de ser på entreprenörskap och företagande.

Här kommer några tips och lärdomar att inspireras av från Lovisa, Ylvali och Kristina till dig som funderar på att starta eget;

Gör något du brinner för – framgång kan bidra till samhällsförändring

Att kunna styra över sin egen tid är en stor fördel med att vara sin egen

Så snart du börjar gå ut på vägen så visar sig vägen

Våga satsa! Du kan alltid gå tillbaka till att vara anställd

Framgångarna är ofta lika många som motgångarna

Att vara entreprenör är mer av en livsstil än ett jobb

Att hålla fokus och få saker att hända är ett framgångsrecept

Stort tack till våra fantastiska talare och till alla er som deltog. Nästa startup-frukost är inplanerad att äga rum i april så håll utkik i våra kanaler eller maila [email protected] om du vill ha en inbjudan till nästa event.

Fler nyheter

Designduo satsar på hemmakontor

Nu välkomnar vi till inkubatorn ännu ett bolag vars idé inledningsvis var ett examensarbete. Designduon Evelina Turesson och Andreas Berggren ska tillsammans med Movexum affärsutveckla sitt koncept för hemmakontor; Sand & Björk.

Läs mer »

Är du vår nya affärscoach?

Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats där vi jobbar framåtlutat men också reflekterade. Självklart driver och brinner vi för frågor som mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.