Saga Feedback

Hållbart och inkluderande arbetsliv

Skapa ett bolag som utvecklar värdeskapande koncept som bidrar till talang- och organisationsutveckling. Först ut är Saga Feedback som bidrar till kandidat- och medarbetarupplevelse utöver det vanliga.
Bolagsnamn: Pavo Consulting AB
Grundare: Stefan Magnusson
Ägare: Stefan Magnusson
Affärsidé: Skapa ett bolag som utvecklar värdeskapande koncept som bidrar till talang- och organisationssutveckling. Först ut är Saga Feedback som bidrar till en kandidat- och medarbetarupplevelse utöver det vanliga.
Marknadspotential: Människans behov av feedback är grundläggande och begränsas inte av geografiska gränser eller kulturella bakgrunder. Vi vill alla bli bekräftade och få fram den bästa versionen av oss själva. Genom Saga Feedback kan vi synliggöra varandra och göra vår omgivning skickligare. Det finns idag få konkreta verktyg som dessutom kan användas helt integrerat i det ansvar och uppgifter en ledare har naturligt i sin roll. Just Saga Feedback är unikt med sitt koncept och användningsområden. Marknadspotentialen är med det global med en etableringsplan där Sverige är först ut.