Sök
Stäng denna sökruta.

Hacka för framtiden – Do Space

Plats: Gävle Innovation Hub, DoSpace

Testa hackathon-konceptet och möt erfarna ”hackare” under ett lunchevent. Ta chansen och få en försmak på vad VM i problemlösning kan innebära. Kanske är du till och med en av teammedlemmarna som deltar i världens största innovationstävling den 22 oktober?

Föreställ dig att bli instängd i ett rum under två veckor med människor som är olik dig. Tillsammans ska ni hitta lösningar på globala utmaningar – låter det läskigt eller spännande? Om du är en av dem som tycker att det låter nervkittlande, inspirerande och utmanande är Hack for Earth något för dig: världens största online-hackathon.

Den 1 oktober får du chansen att inspireras av Hack the Crisis-vinnaren Sofie Wahlströms startup-resa, du får lära dig att bygga starka team med den erfarna projektledaren och tidigare ”hackaren” Jenny Ogebrandt och du får till och med testa att ”hacka” med Malthe Vesström i ett mini-hackathon under fredagens lunchevent på Gävle Innovation Hub, DoSpace.

Hackathon som innovationsmetod bygger på just det här – att engagera människorna som lever i det samhälle vi behöver förändra. Varmt välkommen!

Anmäl dig här: https://hack-for-earth-bygg-ditt-team.confetti.events/

Evenemanget är avslutat.

Datum

okt 01 2021
Expired!

Tid

00:00 - 00:00

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.