Accelerator

- kommersialisera, lansera och leverera

Vår accelerator passar dig som:

Är nära din första affär

Du har etablerade kundkontakter och du vet vem kunden är.

Snabbare vill växla upp

Ditt team behöver utökas och skalbarheten i din affärsidé är verifierad.

Ska lansera på nya marknader

Du söker stöd i beslutsfattande och vill få tillgång till vårt nätverk.

Det här kan du förvänta dig

Tillgång till erfarenhet i världsklass

Våra affärscoacher har många års samlad erfarenhet från ledande positioner i en bredd av branscher. De har gjort startupresor och arbetat med affärsutveckling i både små och stora bolag. Våra tjänster levereras utifrån just dina behov via beprövad startup-metodik. Tillsammans med exklusiv tillgång till din dedikerade affärscoach som också kan aktivera flera i vårt team ser vi till att du kommer snabbare framåt. Vi kan även via våra partners erbjuda dig expertkunskaper inom till exempel IP, juridik, prissättning, styrelsearbete, kommunikation, varumärkesstrategi med mera.

Kapital och nätverk

Majoriteten av startups har behov av kapital för att kunna växa. Hos oss får du tillgång till vårt egna investeringsbolag, affärsutvecklingsscheckar och ett brett nätverk av upparbetade kontakter med finansiärer för att stötta dig på din finansieringsresa. Genom Movexum får du snabbare access till din marknad nationellt och internationellt vilket förhoppningsvis leder dig till din första kund. Du och ditt företag matchas med det upparbetade nätverk av samarbetspartners och företag vi har inom en rad olika branscher och sektorer. Du får tidigt använda potentiella kunder för att utveckla din idé och ditt erbjudande - allt för att hitta det bästa sättet att tillgodose din marknads behov och för att skapa värde.

Bli del av något större

Våra erfarenheter visar att möten entreprenörer emellan ofta leder till nya kunder och inte sällan till nya samarbeten, teambyggen och gemensamma affärer. Genom oss får du tillgång till ett nationellt och internationellt nätverk av inkubatorer och branschorganisationer. Movexum är också vägen in i Gävleborgs startup-community som ger dig ett nätverk av nya och erfarna entreprenörer, innovationsstödsaktörer och investerare - alla med ett intresse och erfarenheter från startups.

Så fungerar acceleratorn

Just nu pilotar vi vårt acceleratorprogram under ramen för projektet Sprint X och tillsammans med Pitchagon. Vill du veta mer om programmet så kontakta programansvarig Johan Wickenberg.