Arrtodo har tagit in en extern styrelseledamot

Anna Hansers Rutäng är grundare och VD i bolaget Arrtodo som utvecklar webbtjänsten Abibo för personer med läs­ och skrivsvårigheter. 
I utvecklingsarbetet har Anna tillsammans med sin affärscoach i Movexum, Arnfinn Fredriksson, jobbat för att identifiera strategisk kompetens som kan stötta i det fortsatta utvecklingsarbetet.
Därmed identifierades Anders Abrahamsson som strategiskt intressant samarbetspartner. Anders är grundare och VD av Svensk Talteknologi. Företaget är generalagent för flertal program varav ett har köpts in till alla elever hos över hälften av Sveriges kommuner.
Anders är även en av grundarna till Skolon och har studerat Dyslexi på Uppsala universitet och är själv dyslektiker.
”Jag är både stolt och glad över att ha en person med lång erfarenhet och ett väl upparbetat nätverk i min styrelse. Det känns sporrande och jag ser verkligen fram emot att få fördjupa arbetet tillsammans med Anders” säger Anna Hansers Rutäng.
Arrtodos affärsidé: Genom att sätta individanpassat läsande som ny standard bidra till ett nytt sätt att tänka gällande inkludering av personer med läs­ och skrivsvårigheter. Läs mer på www.arrtodo.se

Fler nyheter

Sweden Innovation Days 2022 är igång

Sveriges största globala digitala innovationsevent äger rum den här veckan. Konferensen samlar aktörer från hela världen för att dela bästa praxis och erfarenheter med syftet

Läs mer »

VD har ordet

Ett spännande, händelserikt och utmanande år Nu står jul och nyår inför dörren – och innan vi kliver in i det nya är det viktigt

Läs mer »

Limearc söker VD

Vill du vara med och leda utvecklingen av en koldioxidneutral metod som kan minska våra svenska pappersmassebruks koldioxidutsläpp med 6%? Vårt inkubatorbolag Limearc söker VD.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder sig av cookies.