Arrtodo har tagit in en extern styrelseledamot

Anna Hansers Rutäng är grundare och VD i bolaget Arrtodo som utvecklar webbtjänsten Abibo för personer med läs­ och skrivsvårigheter. 
I utvecklingsarbetet har Anna tillsammans med sin affärscoach i Movexum, Arnfinn Fredriksson, jobbat för att identifiera strategisk kompetens som kan stötta i det fortsatta utvecklingsarbetet.
Därmed identifierades Anders Abrahamsson som strategiskt intressant samarbetspartner. Anders är grundare och VD av Svensk Talteknologi. Företaget är generalagent för flertal program varav ett har köpts in till alla elever hos över hälften av Sveriges kommuner.
Anders är även en av grundarna till Skolon och har studerat Dyslexi på Uppsala universitet och är själv dyslektiker.
”Jag är både stolt och glad över att ha en person med lång erfarenhet och ett väl upparbetat nätverk i min styrelse. Det känns sporrande och jag ser verkligen fram emot att få fördjupa arbetet tillsammans med Anders” säger Anna Hansers Rutäng.
Arrtodos affärsidé: Genom att sätta individanpassat läsande som ny standard bidra till ett nytt sätt att tänka gällande inkludering av personer med läs­ och skrivsvårigheter. Läs mer på www.arrtodo.se

Fler nyheter

Klirr i kassan för Förento

Det inkubator-antagna bolaget Förento fick nyligen ett tillskott i kassan på totalt 400 000. Pengarna ska användas till utveckling av den kunskapsplattform som bolaget utvecklar. För

Läs mer »

Skulle du våga pitcha din affärsidé för en ”drake”?

Årets jury i Draknästet skulle få vilken världsvan entreprenör som helst att tappa fotfästet inför en pitch, men det gjorde inte de unga och lovande entreprenörerna Stephanie Spindler och Tobias Söderbom Olsson. Dessa två entreprenörer kommer ni att kunna lyssna och ställa frågor till på vår startup-frukost som kommer att sändas live den 21/9 kl 9.00-10.00.

Läs mer »

Anmälan till nyhetsbrev